Den kalde fine tida! | Vaset Aktiv

Nå laver snøen ned på Vaset.  Snø kanonene produserer snø for fult og temperaturene har sunket under null på termometeret.  Det er ingen tvil om at vinteren nærmer seg.

Snøproduksjon på Vaset i fjor. Foto: Svein Erik Ski.

Vaset Aktiv er snart klar for å publisere programmet for vinteren og aktiviteter blir publisert på www.visitvaset.no fortløpende denne uken.

Det er mye å glede seg til denne vinteren.

«Historie fortelling i Eldstogo»  er en av våre mest populære aktiviteter, og har du ikke hatt mulighet til å være med enda, fortvil ikke, det kommer flere muligheter denne vinteren.  Vil du sikre deg en plass allerede nå? Da må du gå inn og booke en billett på her!

Å sitte rundt bålet en kald vinterdag, med kaffi i hånda og lytte til spennende historier. Det er fint det!

Har du ett ønske å lære deg å stå på ski i vinter? Vaset skiheiser har utvidet skianlegget med ny heis og to nye nedfarter.  Vaset aktiv arrangerer i samarbeid med skiheisen skiskole hele vinteren, både gruppetimer og privat timer.  I vinterferien blir det satt opp skiskole hver dag.  Vi kjører i tillegg skiskole på forespørsler gjennom hele vinteren. Det er bare å ta kontakt med oss: post@vasetaktiv.no eller med Vaset skiheiser.

Skiskole er både sosialt og lærerikt.

I skiheisen er det også muligheter for andre morsomme aktiviteter som kjelkeaking, snørafting og snooc.

Andre aktiviteter som kommer i vinter er blandt annet «lær å bygge snøhule og kantgrop», fantastiske opplevelser på Truger, Topptur kurs , spark og Go`kar stykkjo. Mer informasjon om disse aktivitetene kommer. Så følg med og det er bare å begynne å glede seg til vinteren- det gjør vi!

Vaset vinterfestival Del 1 er 24. November. Foto: Svein Erik Ski.