Vi skreddersyr aktiviteter for deg! | Vaset Aktiv

Bursdag? Utdrikningslag? Vennetur? Familieferie? Bedrifttur?

Syns du det er mer slitsomt å finne på noe, enn å gjøre det? Samme hva det er- vi lager opplevelsen for deg- akkurat slik du ønsker det.

Vind under vingene

Har du lyst å gjøre noe spennende i 60 års laget eller i feiringen til din 10 åring? Skal din bedrift ha en morsom og lærerik opplevelse og skape bedre relasjoner innad i bedriften. Er dere en vennegjeng som skal på hytta og har lyst på det lille ekstra. Da er det bare å ta kontakt med oss i Vaset Aktiv.

Sveve-seler på rekke og rad.

Vi kan spesialtilpasse ett program ut ifra akkurat det du eller din bedrift/organisasjon ønsker.

KONTAKT: post@vasetaktiv.no

Denne helgen hadde vi en privat gruppe som leide hytte på Brennabu. En fantastisk gjeng som ønsket det lille ekstra til sin helg på Vaset. Vi stappet lørdagen full med aktiviteter. Svevebane, hesteskokasting og bueskyting fikk denne gjengen litt ut av komfort sonen og til å føle på konkurranse instinktet. Mye latter gode skrøner var også en gjenganger. Kvelden ble rundet av med historiefortelling i eldstogo, med bål, kokkaffe og en smakebit av Valdres.

Her gjelder det å være treffsikker.
Det er store profesjonelle halm blinker.

Høres dette aktuelt ut for deg og dine? TA KONTAKT: post@vasetaktiv.no