Drømme aktiviteten.

Hvilke aktiviteter ønsker nettopp DU deg på Vaset? 

Vi i VasetAktiv ønsker å skape gode opplevelser, aktiviteter og minner på Vaset. Det være seg om du er på besøk som turist, som hytteeier, eller fastboende.  Vi ønsker å bidra med aktiviteter som fenger alle og som gir oppholdet her, det lille ekstra.

Til helgen er det duket for Stølsfestivalen 2018. Vaset aktiv kommer til å stå på stand lørdag under festivalen. Da er det bare å komme innom å slå av en prat. Spør gjerne om hvilke aktiviteter vi tilbyr i dag, om planene vi har for vinteren og neste sommer. Ekstra hyggelig er det også om du vil bruke litt av din tid, og legge igjen en «ønske» lapp, men hvilke tilbud du kunne ønsket deg på Vaset. Vi blir glad for alle tilbakemeldinger.

Om du ikke har tenkt deg på Stølsfestivalen er det fult mulig å legge igjen ett ønske her på hjemmesiden, på vår facebook- side: Vaset aktiv eller på mail: post@vasetaktiv.no.

Så kanskje kommer din drømme aktivitet på programmet vårt i fremtiden.

 

LOGO-Vaset-aktiv
LOGO-Vaset-aktiv